Ghiduri de stil

Top haine de iarnă pentru bărbați grași în 2020

Vremea s-a schimbat, și vremea schimbării garderobei și-a făcut apariția de asemenea. Fie că îți dorești să reziști la temperaturi relativ reci, fie că vrei să te bucuri de zăpadă la munte, aici vei găsi geci, paltoane și haine de iarnă pentru orice ocazie. Este greu să găsești geci pentru bărbați în mărimi plus size, dar am făcut noi asta pentru tine. Așadar, astea sunt cele mai bune haine de iarnă pentru bărbații grași în 2020.

Gecile tip Parka

Parka sunt prevăzute cu glugă, confecționate din bumbac, și căptușite cu blană naturală sau artificială. Este important de menționat că gecile tip parka sunt de două tipurisubțiri, pentru primăvară și toamnă, și groase, speciale pentru ierni friguroase. În ce stil se poartă gecile Parka? Ele sunt văzute de cei mai mulți stiliști ca fiind casual. Provenite din garderoba exploratorilor polari și a inuiților, nu este de mirare că sunt călduroase. Mai multe aici.

Deci, de ce sunt gecile parka bune pentru bărbații plus-size? Datorită simplicității și faptului că ele “curg” în jos, pe siluetă, mascând destule kilograme în plus. Încă un sfat important pentru simplicitate- încearcă să nu îți umfli buzunarele gecii cu prea multe obiecte mari- vizual, poate atrage atenția în zonele nedorite.

Gecile matlasate

Îți par subțiri? Nu te pripi! Aceste geci au început să fie din ce în ce mai des confecționate din materiale impermeabile, ceea ce le face mai călduroase decât renumele câștigat precedent. Unele geci matlasate au și umplutură cu puf, precum cea din poză. Poți sta liniștit în ploaie și ninsoare cu acest tip de geacă! Se mențin calde când sunt ude, și se usucă repede. Sunt practice, și cad tot în categoria de stil casual.

Atenție! De evitat gecile matlasate care au multe cute laterale, suprapuse pe toată suprafața gecii. Este o idee bună pentru bărbații slabi, dar pentru cei plus-size, adaugă prea mult volum, și te vei asemăna cu logo-ul anvelopelor Michelin.

Ce avantaje are geaca matlasată pentru bărbații plus-size?

  • Alese cum trebuie, adaugă volum în partea de sus, și spre mâini (chiar și o glugă mare poate ajuta în asta)
  • Maschează kilogramele în plus datorită faptului că nu vin perfect strânse pe corp
  • Comode, casual și călduroase.

Paltoane

Dacă ești în căutare de haina perfectă de iarnă ca bărbat plus-size, paltoanele tip pea coat, și cele stil overcoat este răspunsul. Ca stil, acestea se încadrează în stilul hainelor de iarnă elegante.

Ce avantaje are paltonul pentru bărbații plus-size?

  • Foarte multă căldură sub un strat subțire. Dacă ești un tip mare, atunci cu siguranță nu vrei să te îngropi în haine cu straturi foarte groase- va crea efectul de volumizare.
  • Umerii pătrați de la paltoane și liniile drepte de la paltoane creează efectul de spate în V, și estompează trăsăturile rotunde.
  • Multe opțiuni de haine plus-size.

Concluzie

Gecile tip Parka, Gecile matlasate, și paltoanele sunt atât în vogă pentru bărbați în 2020, cât și potrivite pentru bărbații plus-size. Evită gecile sau paltoanele care formează multe cute laterale din design. Investește într-un stil simplu care te avantajează.

Surse:Landsend, TheFashionTag, DMarge, DesignBigger, ArtOfManliness, FashionBeans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *