Ghiduri de stil

5 lucruri de știut atunci când cumperi geci ca femeie plinuță

A venit iarna, și deci vremea schimbării garderobei. Nu are sens să cumperi ceva ce nu îți flatează formele și nu te face să te simți minunat. Când știi ce trebuie să cauți la o haină de iarnă, tot procesul devine eficient și chiar distractiv. Mai jos avem niște lucruri cheie pe care trebuie să le iei în considerare când cauți geci sau paltoane plus size pentru iarnă. Așadar, îți prezentăm un ghid cu 5 lucruri fundamentale pentru femei plinuțe de care să ții cont. Pe site oferim o varietate de modele și culori.

1. Decide ce lungime îți dorești

Vezi produsul aici.

Gecile scurte, casual, în special cele matlasate, sunt un MUST HAVE în perioadele reci de iarnă. Această geacă este disponibilă în mai multe culori și mărimi mari. Dacă totuși cauți un stil mai elegant de geacă scurtă, recomandăm cu drag modele mai simple. Dacă ești mai înaltă și vrei să evidențiezi asta și să îți subțiezi figura, aceasta este geaca potrivită.

Vezi produsul aici.

Geaca sunshine are un croi cambrat, este căptușită cu blană înăuntru, și cu fâș la exterior. Gluga este detașabilă. Este o alegere foarte feminină, care va sublinia formele taliei plus size. Este disponibilă și în nuanță vișinie , și verde. Ideal dacă vrei să evidențiezi că ești scundă, sau dacă vrei să pari mai scundă. Vezi mai multe aici.

2. Să știi care culori te avantajează

Vezi produsul aici.

Sigur ai auzit de vechiul “Albul îngrașă”. Greșit. “Nu culoarea contează- ci cât de bine se potrivește pe corp”- spune fashion stilista Susan Moses, o femeie plinuță. Nici hainele negre nu se potrivesc automat, doar pentru că sunt negre. Trebuie să se potrivească bine pe corp. Asortează-te cu zăpada! Geaca plus size este căptușită pe interior, și are șnur ascuns, ajustabil, în talie- perfect pentru evidențierea taliei. Va crea un aspect de clepsidră, feminin.

Vezi produsul aici.

Să te îmbraci monocrom poate crea o linie continuă și fină. Această geacă canadiană trendy este căptușită, și are multe detalii practice. Dar să nu crezi nici în mitul “culorile deschise nu se potrivesc pe plus-size”. Regula pentru a purta haine colorate în mărimi plus size ține de varietatea de texturi dintr-o ținută, condimentată cu o culoare aprinsă. Pe scurt, să nu fie doar verde, de sus până jos- spune Frances Freixas, un stilist plus-size din New York.

3. Accesoriile și materialul

Vezi produsul aici.

Evident, nu este o idee bună să folosești un accesoriu pe cea mai neatrăgătoare parte a corpului tău- dar plasate unde trebuie, pot fi ca bagheta unui magician în ceea ce privește mascarea zonelor neatrăgătoare, și evidențierea punctelor forte. Croiala adunată “iartă” zonele în care ai nevoie de mai multă susținere- pentru că aceasta croială creează forme fără să adauge volum. – spune Moses, autoare best-seller pentru haine plus size.

Vezi produsul aici.

Pe lângă aparențe, noi susținem că și confortul este fundamental în ținuta aleasă, în special iarna. Sunt foarte comode croielile verticale. Este important să ai strategie în cumpărarea acestora- croielile drepte pe laterale alungesc figura, iar croiala dreaptă din zona mânecilor atrage atenția spre zone neutre ale corpului . Orice mic detaliu precum un accesoriu ca o serie de nasturi poate complimenta croiala și formele tale. Vezi mai multe aici

4. Asigură-te că este în stilul tău

Vezi produsul aici.

Să nu uităm că moda este o formă de exprimare. Este un mod de a îți exprima personalitatea. De aceea, recomandăm să alegi ceva ce consideri că te reprezintă. Nu vă grăbiți în aceste alegeri. La urma urmei, o geacă sau un palton de iarnă plus size este o investiție pe termen lung.

Vezi produsul aici.

Nu cumpăra o geacă sau palton doar pentru preț și funcționalitate. Te reprezintă? Are “ceva-ul” ăla care o face o haină mai specială pentru tine? Sau poate ești o persoană mai practică, și dorești să exprimi asta în stilul vestimentar. Vezi mai multe modele aici.

5. Forma corpului

Vezi produsul aici.

Dacă ai forma corpului stil pară, atunci recomandăm geci sau paltoane plus size cu evazare ușoară în zona taliei. Dacă ai forma corpului dreptunghiulară, atunci ești norocoasă! Majoritatea gecilor și paltoanelor se vor potrivi. Vezi mai multe modele și produse aici.

Vezi produsul aici.

Dacă tot vorbim de talie, forma de clepsidră este perfect evidențiată cu paltoane plus size care au cordon, sau curea. Dacă ai bustul foarte lat, recomandăm tăieturi în V in zona gâtului, și o eșarfă sau un fular ca accesoriu chic și practic. Vezi mai multe modele aici.

Concluzie: Lungimea gecii sau a paltonului, forma corpului, stilul propriu, materialul, și culorile sunt fundamentale pentru a găsi o geacă de iarnă potrivită. Tu ce crezi? Lasă-ne un comentariu mai jos.

Surse: Landsend, Cosmopolitan, RealSimple

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *