Ghiduri de stil

Tipuri de rochii mărimi mari care avantajează formele plus size

Nimic nu te ajută să îți îmbrățișezi latura feminină mai bine decât o rochie care se așază bine pe corp. Pe lângă asta, rochia este un articol vestimentar foarte versatil pe care îl porți purta la diverse ocazii. Fie că e vorba de ceva casual, pentru birou sau e vorba de o nuntă sau petrecere, descoperă în articolul nostru câteva tipuri de rochii mărimi mari care avantajează un corp de dimensiuni mai mari sau plus size.

1. Rochii mărimi mari petrecute

Ne place foarte mult efectul de subțiere a taliei pe care îl au rochiile mărimi mari petrecute. E un stil mai elegant care este perfect pentru birou sau ocazii speciale. Pentru birou, alege culori monotone și asigură-te că rochia se oprește în dreptul sau imediat deasupra genunchiului – astfel va fi suficient de decentă și îți va scoate în evidență pantofii. Pentru ieșiri în oraș sau ocazii speciale mergi pe culori aprinse sau print-uri.

2. Rochii în forma de A

Fie că e vorba de o ținută casual sau una mai formală, rochiile în formă de A sunt fun, cochete și în general plăcute ochiului. Găsești o selecție bogată în secțiunea noastră de rochii mărimi mari. Urmărește ca rochia să alunece ușor peste corp și nu te feri din a-ți afișa pielea alegând un design cu mâneci scurte sau fără mâneci complet. Caută ca măcar una din zonele rochiei să fie simplă pentru a nu a avea un efect copleșitor.

3. Rochii mărimi mari tip creion

Nici o garderobă pentru birou nu este completă fără o rochie de tip creion. E o siluetă clasică, care poate fi completată cu elemente precum decupaje sau obiecte decorative în cazul unui eveniment mai fancy sau unei nunți. Găsești o selecție bogată de rochii de acest tip în secțiunea noastră de rochii marimi mari.

4. Rochii prinse sub bust

Acest tip de rochie scoate în evidență cea mai subțire parte a siluetei tale și este o alegere perfectă pentru evenimente formale. Asigură-te că rochia e lungă pentru un eveniment foarte formal și mai scurtă pentru o ieșire seara în oraș. Găsești o varietate mare de astfel de rochii în secțiunea noastră de rochii marimi mari.

5. Little Black Dress

O piesă care nu se va demoda niciodată este rochia neagră. Cheia este să alegi una care să se potrivească trupului tău și evenimentului la care vrei să participi. Avantajul ei principal este că îți permite multă versatilitate. Ai o întâlnire după birou și nu mai ai timp să treci pe acasă? Aceasta e varianta ideală. Pentru evenimente mai formale alege una care are elemente strălucitoare. Găsește-le în secțiunea noastră de rochii mărimi mari.

Concluzie

Indiferent de corpul pe care îl ai, vor fi anumite tipuri de haine care te avantajează mai mult și altele mai puțin. În acest post am prezentat câteva tipuri de rochii mărimi mari, care considerăm că avantajează formele mai plinuțe. Care e părerea ta? Lasă-ne un comentariu mai jos și spune-ne.

Surse: Macys, Bonprix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *