Ghiduri de stil Ghiduri marimi mari plus size

Tot ce trebuie să știi ca femeie plus-size despre blugii mărimi mari

Denimul este un material fundamental din garderoba fiecărei femei plus-size. Așadar, este important să ne construim o colecție de blugi care se potrivesc corect. Din fericire, prin acest ghid de bază al blugilor pentru femeile plus-size, noi ți-am ușurat căutările. Am sintetizat tipurile, stilurile, culorile și croielile de blugi, toate pentru mărimea ta. Citește mai jos lista noastră elementară de mărimi plus-size pentru a găsi perechea de blugi potrivită fiecărei ocazii.

Sunt evazați blugii de tip bootcut?

Blugii bootcut au trăsături slim la nivelul șoldurilor, cu o evazare ușoară în zona gleznelor. Această pereche chic se potrivește perfect cu orice– de la tricoul tău preferat până la cizmele joase. Noi considerăm că acest tip se mulează bine atât pe corp, cât și pe stilul vestimentar al fiecăruia. Verifică și alte tipuri în mărimile plus-size.

Cum se potrivesc blugii boyfriend?

Vezi produsul aici.

Dorești o pereche de blugi comozi din denim, care nu sunt excesiv de eleganți? Te înțelegem perfect! Blugii de tip boyfriend, inspirați din garderoba casual a bărbaților, sunt distinși prin stilul vintage, și sunt ușor de îmbrăcat. Șarmul lor distinct îți va capta atenția. Poartă acești blugi de o comoditate remarcabilă în nuanțe deschise, sau închise. Vezi și alte tipuri aici.

Sunt blugii drepți prea strâmți?

Vezi produsul aici.

Mărimile plus-size la blugii drepți sunt perfecte dacă îți dorești blugi doar ușor mulați, în cazul în care varianta slim fit îți displace. Poți purta acești blugi plus-size cu sandale cu barete pentru un stil mai elegant. Sau, poți opta pentru opinci, sandale și platforme joase pentru un stil mai casual. Acești blugi pot oferi un aspect de suplețe datorită faptului că nu sunt excesiv de strâmți, și nici prea mulați. Verifică marimile plus-size.

Sunt blugii evazați prea lați?

Vezi produsul aici.

Blugii evazați condimentează garderoba. Sunt lați pe gleznă, deci conferă un look fresh și sunt comozi. Se pot combina cu diferite stiluri inspirate din anii ’70, care s-au menținut în trend. Cheia pentru a purta acești blugi este să fii foarte atentă la proporțiile tale. Poartă un tricou sau o cămașă strâmtă. Ca rezultat, creezi un echilibru între partea de sus și partea evazată, și nu uita de accesorii.

Sunt blugii skinny potriviți pentru femeile plus size?

Vezi produsul aici.

Cei mai eleganți dintre toți? Blugii de tip skinny. În culori închise, conferă un aspect curat și suplu. În schimb, în culorile deschise se vor potrivi cu nuanțe precum kaki, alb, și crem. Talia joasă este o opțiune care poate îți poate sculpta figura. În schimb, opțiunea cu talie înaltă conferă o alungire a formelor. Găsești diferite modele, culori și croieli în secțiunea noastră de pantaloni.

Se potrivesc blugii de tip crop la mărimile mari?

Blugii de tip crop, după cum le sună numele, sunt puțin mai scurți decât orice pereche standard, dar nu sunt blugi scurți. Sunt asemănători cu blugii de tip 3 sferturi. Acești blugi atrag atenția în zona gleznei, iar dacă ai vreo pereche de incălțăminte pe care vrei să o scoți în evidență, aceștia sunt blugii perfecți!

Concluzie:

În această postare am vorbit despre modelele de blugi de pe piață, și am oferit o viziune de ansamblu pentru stilurile menționate, și cu ce se pot purta pe scurt. Să fii plus-size cu siguranță nu este ușor, dar din fericire avem o gamă variată de posibilități, care te avantajează. Tu ce crezi? Lasă-ne un comentariu mai jos și spune-ne.

Surse: Macy’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *